Ca intre psihologi

psihologie

Desi stiu ca sunt un copil, psihologia devine un subiect pe care incep sa il inteleg pe parcurs ce ma dezvolt. Am aflat multe lucruri cu ajutorul acestui subiect, fiind si eu o fiinta si avand frici, temeri ca orice alt om.

Am invatat ca unii oameni poarta masti, si te asteapta la colt sa te doboare…

Sa zicem ca esti un om cu o personalitate mai sensibila. Tu, pe parcurs ce cresti, iti construiesti un zid, o casuta in tine acumulata din trairi si experiente, caramida cu caramida. Tu stii ca ti-a luat anii sa ajungi unde esti acum. Dar intr-o secunda se poate darama totul. Vine o persoana cu o personalitate mai indrazneata si strica tot ce ai reusit sa construiesti tu pana acum… in doar o secunda pti distruge ceva la care ai muncit cu anii. Desi nu pare corect asa se intampla….

Noi oamenii ne dezvoltam la fel ca niste copaci. Stiu ca suna ciudat dar asa este. Crestem, ne dezvoltam, cu ajutorul parintilor, desigur, care ne uda, ne ingrijesc, iar noi crestem si incepem sa avem cate o creanga care se dovedesc a fi caliatile si defectele noastre ce ne descriu… incepem sa facem si fructe care se dovedesc a fi copii, care la un momendat cad si ne parasesc, vazandu-si de drumurile vietii lor.

Poate alta data revin la acest subiect, cu mai multa experienta. Totul este posibil! Si nu uitati sa aveti incredere in voi!

 

psihologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *