De neobservat

Azi am incercat sa fac un experiment. Si rezultatul mi-a fost clar. Nu am prieteni adevarati.

Am avut o ora libera si am decis sa vad ce se intampla daca ma duc in ultima banca din spate de tot sa invat acolo (pentru ca urma sa dam un test) si sa vad daca ma remarca cineva. De unde? Au venit abia la pauza sa vada daca sunt ok.

Dar daca alta fata facea asta, toate celelalte tăbărau pe ea cu intrebari de genul ce faci? sau esti ok? …

Sa speram ca pur si simplu nu m-au observat. Sa speram ca am prieteni adevarati dar care erau ocupati in acel moment ca sa-mi mai fie prieteni adevarati, sa-mi fie acolo la bine si la greu, acolo mereu.

Dar nu! Acum sper ca nu credeti ca vreau atentie. Stiam ca asa o sa se intample, voiam doar sa ma asigur…. Nu vreau sa ma credeti o fitoasa care vrea sa fie bagata in seama, pentru ca nu sunt. Dar multe fete se duc in ultimele banci cand sunt suparate (eu nu eram suparata, era doar un experiment) si am vrut sa vad ce se va intampla daca voi face si eu asa…. dar da, multumesc tuturor, m-am lamurit. Sunt insesizabila si de neobservat. Voi fi insesizabila si atunci cand voi veti avea nevoie de ajutorul meu, sa vad ce spuneti atunci. O sa va suparati rau, dar asta e, sunt insesizabila!

Sub nume anonim sau nu, sunt, am fost si voi fi eu. Momentan un copil. Un copil cu visuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *