GHID: Cum să îți bați joc și să distrugi o persoană în doar 5 pași (chiar merge!!)

Bună tuturor și vă mulțumesc că îmi citiți ghidul. Include sfaturi și exemple, gratis!! Este foarte folositor și dacă îl respectați veți ajunge unde vă doriți.

Pasul 1: Trebuie să ai pură rautate în tine ca să poți face asta. Dă-te drept prietenul unei persoane. Caută o persoană care să fie sensibilă și care pune suflet în tot ce face, își prețuiește fiecare prieten și poate fi rănită ușor. Ai grijă!! Există și excepții de persoane puternice care te vor calca în picioare dacă încerci să le faci asta, dar, oricum, nu te lăsa îngrijorat de asta, sunt puține persoanele de genul. Fă-o pe acea persoană să se simtă bine în preajma ta. Fă-o sa aibă încredere în tine. Oferă-i prețiosul dar al prieteniei, dar încearcă să faci în așa fel încât să pară totul real, să nu își dea seama de „micuțul” tău plan.

Pasul 2: Pas cu pas, încearcă să o lauzi și să o feliciți pentru orice face, greșit sau nu. Asta o va face să se simtă perfectă și invincibilă, pentru că nu uita: ea are încredere în tine și îți crede toate minciunile. O va face să îți adore compania. Dar ai grijă să nu pari prea fals, fă-te că îți pasă, că te gândești și cauți greșeli și imperfecțiuni, dar tot nu găsești.

Pasul 3: Încearcă să descoperi cât mai multe despre ea și viața ei personală. Încearcă să îi descoperi calitățile și defectele. Punctele sensibile. Ce o rănește și o doare cel mai mult, ce apreciază, preferințe și absolut toate detaliile despre ea. Descoper-o, caută prin fiecare colțisor, fură orice informație despre ea, tot ce poți. Seac-o, fă-o să nu mai aibă secrete față de tine, să îți împărtșească toate gândurile, tot ce simte, toate dorințele… ca și cum ați fi una și aceeași persoană. Încearcă de pe acum să îi iei toate „pansamentele” de la îndemână, toți prietenii care o pot vindeca, orice. Încearcă să o izolezi ca și cum ai deține control asupra ei, ca și cum ar fi a ta.

Pasul 4: Pasul esențial. După ce i-ai descoperit viața personală, caută o perioadă în care e doborâtă. În care e obosită și distrusă (ar fi perfect dacă ar fi și tristă și suparată). Apoi, leagă-te de un eveniment sau de o persoană importantă, un aspect la care ține sau un lucru foarte important. Un „ceva” specific ei (perfect ar fi să fie și foarte important pentru ea, să țină la acel lucru). Caută-ți propriul arc. Ceva legat de tine și de acea persoană, ceva al vostru. Ceva la care știi ca ea ține. Poate o amintire, un obicei de al vostru sau un loc în care vă petreceați timpul etc. (depinde de fiecare situație). Acum, după ce ți-ai găsit un arc potrivit, caută-ți săgeți. Motive. Pretexte. De exemplu, dacă alegi „metoda înlocuirii” (pe care o recomand, rănește enorm!!), săgeata va reprezenta o persoană. Arcul va fi un obicei de al vostru, un loc în care obișnuiați să vă petreceți timpul sau o însușire pe care credea că ea și doar ea ți-a dat-o (de exemplu, credea că doar ea te face să râzi, să te comporți așa, sa te simți bine etc.). Acum, când ai totul pregătit, e bine de știut că ai o singură încercare. Doar una. Altfel ea își va da seama și se va îndeparta de tine, fară să sufere, deci ai eșua. Trebuie să te concentrezi, să îți stabilești punctul sensibil în care lovești și să ai încredere în tine.

Pasul 5: La momentul potrivit, ia-ți arcul, fixează săgeata, ațintește punctul sensibil fară posibile erori, și trage. Trage cu forță și cu încredere căci dacă ai respectat pașii de mai sus sunt șanse extrem de mici să eșuezi. Acum, felicitările mele!! Tocmai ai distrus o persoană. Poți aduce niște popcorn și poți urmări cum sângerează, cum suferă, cum își apară cu mâna rana deschisă. Cum aleargă după pansament și vindecare și nu gasește (căci tu ai fost deștept și i le-ai luat de dinainte, ai izolat-o). Poți urmări cum, bucată cu bucată, se distruge, fiind descoperită și rănită întruna. AI REUȘIT!

Acum, în încheierea acestui ghid, vreau să precizez următoarele: în clipa asta te rog să uiți absolut tot ce ai citit și să ții cont de faptul că ce se află mai sus este opera sarcasmului meu.

Să îți bați joc de o persoană este cel mai josnic lucru! Înainte să o judeci, ascult-o, înțelege-o și apoi după aceea trage concluzia ca merită calcată în picioare. Doar oamenii fară respect față de alții si chiar și față de ei înșiși își bat joc de alte persoane, pentru că, eu nu știu cum te poți împăcă tu cu propria ta conștiință după ce ai făcut un astfel de gest. Iar dacă te afli în rolul persoanei care este batjocorită, adună-ți toate puterile și devino cea mai puternică versiune a ta, învingând persoana care își bate joc de tine. Arată-i ca tu nu ești așa de slabă cum crede el.

Ține minte: nu-ți bate joc niciodată de o persoană orice ți-ar fi făcut. Nimeni din lumea asta nu merită un astfel de gest și, când ești pe cale să o faci, gândește-te cât de distrus ai fi tu dacă ți-ar face și ție cineva asta la rândul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *