Lasă-i să zică ce vor, tu oricum știi cine ești

Fiecare are părerea lui și nu zic că e greșit să ți-o spui. Dar dacă știi că poate răni, mai bine o păstrezi. Pentru că nu ți-ar plăcea să fi în locul persoanei rănite, nu ți-ar conveni ca cineva să îți zică ceva urât, așa ca ar trebui să nu spui nici tu despre nimeni.

E frumos să ai prieteni. E un sentiment plăcut. Dar e frumos să ai prieteni, nu persoane care doar să fie pe lângă tine. Prieteni, nu oameni care te bârfesc. Prieteni, nu oameni care te jignesc. Prieteni, nu persoane care se dau drept prietenii tăi. Prieteni, nu altceva.

Tot ce trebuie să ai, ca să duci o viață decentă, e curaj și putere. Curaj ca să poți fi cine ești tu de fapt și putere ca să înduri totul, căci toți oamenii au devenit răi și rar găsești prieteni în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie să știi cine ai fost, cine ești și cine vrei să fi. Mulți vor zice multe despre tine, dar e important să îi ignori dacă te jignesc și să îi asculți când te bârfesc. E important ca atunci când unele persoane te taie cu o parte a cuțitului, tu să îi tai cu aceeași parte, nu sa alergi după pansament. Nu vei găsi pansament căci nu există pansament pentru rănile psihice. Poate muzica, dar altceva nu. Pur și simplu ripostează, nu fi laș. Nu fi laș ca mine. Nu sta să suferi la o rană. Taie și tu. 

Sub un nume anonim sau nu, am fost, sunt și voi fi un copil. Un copil cu visuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *