Tu cum iubești?

Stau și observ că, în ultimul timp, unele persoane sunt atrase doar de corpul altora, de fizic. Se îndrăgostesc de corp și uită de suflet. Se „îndăgostesc” cu alte intenții, nu doar pentru a iubi. Asta nici nu se poate numi iubire. Sunteți așa malefici, dar nu dați de văzut, și pe dinafară vă purtați așa de drăguț. Îh. Toxic. Pur și simplu uitați că ar trebui să vă îndrăgostiți de sufletul unei persoane, de felul său de a fi. De zâmbet, de ochi și de sclipirea din ochi, pe care voi nu o mai vedeți, căci mai sus de gură nici nu vă mai uitați… Ar trebui să iubim o persoană pentru gesturile pe care le face, pentru calitățile pe care le are și să o ajutăm să își transforme defectele în calități. Dar unele persoane sunt doar profitoare și atât. Ok, recunosc că atunci când te îndrăgostești (în adevăratul sens al cuvântului) de o persoană te uiți și la fizic, da. Dar nu te uiți doar la fizic.

Stăteam și mâ gândeam: ce ar fi dacă toți băieții ar arată la fel și toate fetele ar arăta la fel. Toți baieți să aibe chpiul și corpul unui singur băiat, și fetele la fel. Ne-am distinge după personalitate, după felul în care ne comportăm (și după haine, dar nu avea legătură cu discuția noastră așa că n-am vrut să specific ?) . Doar așa ne-am putea îndrăgosti cu adevărat de o persoană, de personalitatea ei, nu de corp. Așa am putea cunoaște-o mai bine, discuta cu ea, să aflam ce fel de persoană e. Am putea împartăși diferite chestii fară să ne gândim la fizic. Ar fi cu totul altceva. Ar fi de o mie de ori diferit față de timpurile noastre.

Rar gasești persoane care să te iubească pentru interior mai mult. Rar gasești persoane care să îți spună în fiecare zi că le-a fost dor de zâmbetul tău și ca tot ce vor e doar o îmbrățișare caldă. Să stați ore întregi și să vorbiți despre diferite subiecte, despre „cum ar fi”-uri și să vă închipuiți viitorul. Rar primești mesaje care te fac să zâmbești și să fii fericit pe bune. Rar se găsesc persoane de genul, dar sunt, și eu le admir pentru asta.

Oricum, sub un nume anonim sau nu, eu am fost, sunt, și voi fi un copil. Un copil cu visuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *